Reparatie van houten meubelen

Op den duur kan er schade ontstaan in het hout van uw kast, tafel, dressoir, linnenkast of tv-meubel. Door slijtage ontstaan er krassen, putjes of scheuren in het hout van tafelbladen, stoelen en banken. Wij hebben jarenlange ervaring in de reparatie van houten meubelen en kunnen onregelmatigheden degelijk verwijderen. Na reparatie ziet uw houten kast of een ander meubel er weer netjes uit.

Naast meubelen repareren, kunnen wij ook de reparatie van een laminaatvloer uitvoeren, evenals de reparatie van een houten vloer. U zult versteld staan van de mogelijkheden op het gebied van een houten vloer repareren. De reparatie van uw parket of laminaat is in goede handen bij ons.

Heeft u een antieke houten kast waar u aan gehecht bent? De houten kast repareren kan uitkomst bieden. Daarnaast kunnen wij een houten kast renoveren voor u, zodat hij compleet opgeknapt weer jaren meegaat.

Laat uw meubels niet te ver verslijten door ze op tijd te laten repareren. Of het nu gaat om houten meubelen repareren, de reparatie van laminaat, of de reparatie van uw parketvloer, wij staan in heel Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant voor u klaar!